over ons
sluitenDe oprichters van Huygenhoek Taxaties hebben een christelijke achtergrond. Wij vinden het belangrijk om onze christelijke principes in de praktijk te brengen en proberen dat ook in ons ondernemerschap te doen.

Wat dat precies inhoudt? Het betekent dat we ons door christelijke principes laten leiden bij al onze zakelijke keuzes: dat is voor ons duurzaam en verantwoord ondernemen. Voel u vrij om hierover een gesprek met ons te beginnen als dit u interesseert.

Huygenhoek Taxaties is een jong bedrijf, opgericht door mensen met jarenlange ervaring als taxateur, maar die ook een frisse blik mee brengen uit andere disciplines.

Wij onderscheiden ons door een slimme werkwijze en door innovaties. Dankzij onze slimme benaderingen zijn wij in staat het scherpste tarief in de markt voor brandverzekeringentaxaties te bieden.

Het voordeel van onze dienstverlening gaat echter verder dan kostenbesparing. Een samenwerking met Huygenhoek Taxaties verbetert ook de kwaliteit en de actualiteit van uw gegevens over het verzekerd onroerend goed.

Tarieven

Dankzij onze innovatieve werkwijze bieden wij u het scherpste tarief voor een taxatie verzekering, opstalverzekering en brandverzekering.
0,09‰
Minimum € 245,- excl. BTW
Direct een taxatie aanvragen